12. Pers, PZNL en corona

In dit thema zijn de contactgegevens van PZNL-woordvoerder Akke Albada te vinden, alsmede relevante artikelen in de media over palliatieve zorg bij de corona-uitbraak.

Woordvoering

Voor persvragen over PZNL en palliatieve zorg ten tijde van de corona-uitbraak: Akke Albada, ook te bereiken op 06 18 41 86 67.

Voor vragen of opmerkingen over Palliaweb: redactie Palliaweb.

Nieuws op Palliaweb

Overzicht van de laatste corona update op Palliaweb
Overzicht van het nieuws omtrent corona op Palliaweb
 


PZNL expertgroep

PZNL heeft een expertgroep opgericht. Deze groep heeft 2 telefonische bijeenkomsten per week die gericht zijn op het delen van ervaringen en kennis, het vaststellen van protocollen en richtlijnen en het bepalen van urgente vraagstukken om samen te agenderen en op te lossen. Daarin worden VWS, RIVM en wetenschappelijke verengingen betrokken. Door afspraken en richtlijnen breed te delen, ondersteunt PZNL zorgprofessionals en behandelteams.

In verband met de wens om ondersteunende documenten zo snel mogelijk beschikbaar te stellen, zal hier en daar sprake zijn van overlap in de informatie. Ook mandatering door de wetenschappelijke verenigingen ontbreekt; om die reden is per document de auteur(s) en/of aanvullende bron vermeld. We hebben ervoor gekozen om dit voor nu voor lief te nemen.

Vragen

Mocht je vragen hebben, op zoek zijn naar informatie of informatie willen delen om zo collega’s te helpen, mail dan de redactie van Palliaweb.

Contactpersoon Akke Albada (persvoorlichting) tel: 06 18 41 86 67
Laatst aangepast op: 30 april 2020
Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.