Introductie Palliatieve Zorg

  • Aanbieder LUMC
  • Soort materiaal software, tool
  • Type enkele les/taak
  • Versie 2020
  • Opleidingsniveau master (niveau 7), medisch specialist (niveau 8)
  • Zorgverlener huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen

E-learning van ongeveer 30 minuten over palliatieve zorg via www.medischonderwijs.nl (naam: Introductie Palliatieve Zorg). Een aantal basisprincipes in de palliatieve zorg worden interactief belicht en daarnaast wordt ingegaan op pijn en pijnbehandeling.

Deze module kan zelfstandig door studenten uitgevoerd worden, eventueel als voorbereiding op een verdiepende groepsbijeenkomst. De e-learning is te vinden op http://www.medischonderwijs.nl onder de naam Introductie Palliatieve Zorg. U dient een account aan te maken om de e-learning te kunnen benaderen.
 

Naar het materiaal
 

Opmerkingen bij dit materiaal

Door: EPZ Onderwijscommissie op 2020-01-10 09:18:09
Afwisselende en informatieve elearning over basis palliatieve zorg. Wel zijn bij sommige vragen veel antwoordmogelijkheden in 1 vraag, die allemaal goed moeten zijn voor het behalen van het punt, andere vragen wordt slechts 1 antwoord gevraagd. Van te voren dient er basiskennis te zijn om de e-learning te kunnen maken.

Dit onderwijsmateriaal is door de projecten Pasemeco en/of Edupal aangemerkt als geschikt onderwijsmateriaal voor het initieel onderwijs.

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.