Omgaan met levensvragen bij ouderen

  • Aanbieder VIAA Hogeschool Zwolle
  • Soort materiaal software, tool
  • Type reeks lessen/taken
  • Versie 2019
  • Opleidingsniveau bachelor (niveau 6), master (niveau 7)
  • Zorgverlener geestelijk verzorgers

Interactieve website ('webapp') met verschillende onderdelen: theorie, opdrachten, groepstijdlijn en mijn tijdlijn. Met deze webapp is het mogelijk om kennis te verkrijgen, opdrachten uit te voeren en te reflecteren (persoonlijk of in groep) rond levensvragen, zingeving en/of spiritualiteit.

Enerzijds richt de website zich op persoonlijke reflectie, maar ook op het in gesprek gaan met ouderen over levensvragen. De spirituele dimensie kan hiermee vorm krijgen.

De webapp kan individueel of in (een zelf samen te stellen) groep gebruikt worden. Er is een aparte docentenhandleiding beschikbaar. Voor de applicatie worden groepslicenties verstrekt voor een groep van minimaal 5 personen.
Een gratis demo-versie is beschikbaar via: www.viaadeelleren.nl
Inlog: viaademo@gmail.com
Wachtwoord: Levensvragen
 

Naar het materiaal

 

Opmerkingen bij dit materiaal

Door: EPZ Onderwijscommissie op 2020-03-20 11:03:21
Mooi materiaal, en goed bruikbaar tijdens bijvoorbeeld een stage in een verpleeghuis, dan wel oudere jaars geneeskundestudenten. Bij uitstek prima materiaal voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Dit onderwijsmateriaal is door de projecten Pasemeco en/of Edupal aangemerkt als geschikt onderwijsmateriaal voor het initieel onderwijs.

Wij vinden kennis belangrijk Draag bij aan de verbetering van dit platform en deel hier jouw kennis, tips en tools! Of geef je op voor de PZNL-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws op het gebied van palliatieve zorg.